Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας

FOKAS PACKAGING

                                                                  
Η Fokas Packaging είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα, στο χώρο της χάρτινης συσκευασίας.

Από το 1960 που ιδρύθηκε έως σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει, σε μια πλούσια παραγωγική και δημιουργική 50ετια. Οι εγκαταστάσεις της είναι στο Ασπρόπυργο σε 8.500 μ2 παραγωγή και αποθηκευτικοί χώροι.?? Είναι μια εταιρεία παραγωγής χάρτινης συσκευασίας-κυτιοποιια με εξειδίκευση στην αγορά των τροφίμων.

Παράλληλα η εταιρία εχει ιδιαίτερη περιβαλλοντική ευαισθησία, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2000 και βραβευμένη από διεθνείς φορείς. Για την διεύρυνση της τοποθέτησης των προϊόντων της ανέπτυξε ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φροντίζοντας να διατηρεί σχέσεις συνέπειας και εμπιστοσύνης.

Τα τελευταία χρόνια επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες καθώς και σε σύγχρονα μηχανήματα εισήλθε δυναμικά και στον χώρο της σύνθετης-βιομηχανικής συσκευασίας.?

Η Fokas Packaging είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτικές μηχανές -κοπτικές μηχανές και συρταροκολλητικές μηχανές και μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

In house μηχανη για βερνίκι UV καθώς και πλαστικοποίηση δίνουν την δυνατότητα ευελιξίας και αμεσότητας ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Επεξεργασίες που παρέχει
•Εκτυπώσεις offset
•Βερνίκια Ματ-gloss-Spot UV
•Χρυσοτυπία
•Αναγλυφοτυπία
•Λαμινάρισμα με Welle - Οντουλέ F-E-B flute
•Κόλλημα παραθύρου
•Κατασκευή κωνικών κουτιών
•Συρταροκόλληση όλων των τύπων των κουτιών

Παράλληλα παράγει υψηλής ποιότητας χάρτινες σακούλες Vegetal και Kraft.

Η Fokas Packaging προτείνει στους πελάτες της ολοκληρωμένες σχεδιαστικές και ποιοτικά προιοντικές λύσεις, επιτυγχάνοντας έτσι την αναγνώριση αλλά και την αλματώδη αύξηση των πωλήσεων με τον δικαιολογημένο χαρακτηρισμό, ως η πιο ‘δυναμική’ εταιρεία στην συγκεκριμένη αγορά. Η μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας, στηρίζεται στην πελατο-κεντρική μας φιλοσοφία, στην καινοτομία και στην ποιότητα. Τρία σημεία αναφοράς που κάνουν τα «πακέτα» μας να ξεχωρίζουν και να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών μας.

Στη Fokas Packaging, θεωρούμε πως ο σχεδιασμός μιας συσκευασίας, πρέπει να είναι λειτουργικός και αισθητικά άψογος. Εκτός από το ίδιο το προϊόν, πρέπει να ‘ταυτοποιει’ και να προωθεί την επωνυμία της επιχείρησης κτίζοντας σταδιακά και μεθοδικά το BRAND AWARENESS. Έτσι πέρα από τους standard κωδικούς μπορούμε να προτείνουμε ‘ad hoc’ ιδέες που να ταιριάζουν στην ξεχωριστή και ιδιαίτερη ανάγκη κάθε πελάτη. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας pre-press υπηρεσίες δημιουργικού και σχεδιασμού.


Στοιχεία Επικοινωνίας
17ο χλμ εθν. Οδού Αθηνών – Κορίνθου, 19300, Ασπρόπυργος
Τ: 210-5574495, 210-5578190-2, 210-5579772 F: 210-5570270
E: info@fokaspackaging.gr
www.fokaspackaging.gr
Μοιράσου το: